Snart är Samsung Galaxy S9 Här

Galaxy S9

Så var det dags, våren börjar närma sig och nya modeller i Samsungs S-serie är på gång.

Samsung väntas lansera Galaxy S9 och Galaxy S9 Plus under MWC-mässan i Barcelona 25/26:e februari.

S-serien har nu under flera år varit en utav årets mest hajpade telefon, den brukar ha mycket utav den senaste tekniken och ofta så utses den till årets telefon. Detta gör att många spekulerar i vad för hårdvara denna kommer att ha och vilka nya funktioner som kommer att vara på detta flaggskepp.

Det är knappt två veckor kvar till släpp så man kan börja ana att många utav dessa rykten troligen stämmer men man ska alltid ta rykten med en nypa salt.

Rykten om Samsung Galaxy S9 och Galaxy S9 Plus.

Senaste ryktet är att Samsung planerar en liknande lansering som Apple introducerade i samband med iPhone X, nämligen 3d-animerade emojis. Kanske inte det mest spännande men det är ett av de senaste ryktena.

Den ryktade specifikationen på Galaxy S9 är:

  • 5,8 tum skärm.
  • Bakre kamera på 12 megapixel, främre på 8 megapixel.
  • Super Slow Motion
  • 64 gb lagring
  • 4 gb arbetsminne
  • Ögonigenkänning
  • IP68-certifierad mot damm och vatten.
  • Stereohögtalare från AKG
  • Tråglös laddning.

Kollar man på specifikationen så är Super Slow Motion, något som jag går igång på. Enligt uppgifter ska den vara på hela 1 000 bilder per sekund. Vilket borde kunna producera fantastiska slow motion-filmer.

Ögonigenkänning är också intressant, det är riktigt kul då man har hög igenkänningsfaktor från science fiction-filmer. Förhoppningsvis fungerar det riktigt bra också. iPhone X kör på ansiktsigenkänning men jag känner inte till någon telefon med ögonigenkänning. Jag tycker det är riktigt bra att man testar olika alternativ för att ”låsa upp” telefonen. Att de stora märkena konkurrerar med olika teknik kan verkligen ge oss bättre och bättre metoder med högre och högre säkerhet, vilket verkligen behövs med tanke på hur man använder telefonen idag.

S9:an verkar komma i en ny färg också:Bildresultat för galaxy s9

Det här kommer troligen att bli en väldigt intressant telefon och troligen en utav de bästa telefonerna 2018.

Som tidigare nämnts så är ska den visas upp på mobile world congress-mässan i Barcelona. Det verkar som att olika källor har olika datum men 25:e eller 26:e februari verkar mest troligt för lansering. Sen sägs det att förhandsbeställning kommer att kunna göras från och med första mars med leverans och premiär i butikerna 16:e mars.

Kom ihåg att köpa Samsung Galaxy S9 skal och fodral och Samsung Galaxy S9 Plus skal och fodral.